Punct de lucru: Str. Miron Cristea Bl. 8, Ap. 2, Gheorgheni, Jud. Harghita • Mobil: +4-0745-633.547 • Fax: +4-0266-362.244
Despre noiProdusegalerieContact
Lemn de foc
Despre noi
Bine aţi venit pe pagina noastră!
Vă mulţumim pentru vizită!


SC Erdélyi Fa SRL este o societate comercială înfiinţată în decembrie 2005. Obiectul principal de activitate a firmei o reprezintă comerţul cu cherestea de răşinoase, transportul acesteia.

Gama noastră de produse este largă. În oferta noastră de cherestea de calitate pentru construcţii veţi găsi grinzi, căpriori, cleşti, pane de coamă, scânduri, şipci, de care veţi avea nevoie pentru construcţie. În bază de comandă, executăm şi livrăm şi cherestea cu dimensiuni diferite faţă de dimensiunile standard prezentate pe pagină.

Autotractoarele cu semiremorcă de câte 22 de tone stau la dispoziţia Dvs. Livrăm comenzile pe teritoriul României şi a Ungariei.

În vederea depunerii unei comenzi, a negocierii preţului, a modalităţii de livrare sau pentru alte informaţii legate de produsele noastre, vă rugăm să ne contactaţi cu încredere. Datele noastre de contact le găsiţi pe pagină.

Cu salutări: conducerea SC Erdélyi Fa SRL
Grindă
Detalii aici.
Pun
Detalii aici.
Scândură
Detalii aici
Despre noiProduseGalerieContact